Kom til gratis foredrag i Hurup

Mandag den 13. september inviterer vi på gratis foredrag om vores høreklinik og om hørelse og høreapparater generelt. Foredraget finder sted på Hotel Thinggaard i Hurup, hvor vi også byder på kaffe og kage. Derfor er tilmelding nødvendigt med frist fredag den 10. september.

Når teknisk audiolog Jacob Spalding inviterer alle interesserede til gratis foredrag på Hotel Thinggaard i Hurup mandag den 13. september klokken 14-16, så kan de fremmødte høre mere om det nye hørecenter, Jacob´s Hørecenter, han åbnede på Havnetorv i Thisted midt i august.

– For mig handler det dybest set om det lille ord livskvalitet. Både for dem, jeg gerne vil hjælpe til at høre bedre og dermed også mig selv. Det kan måske lyde banalt, men jeg lægger mig altid i selen for sammen med kunden at finde frem til den bedste høreløsning, og når jeg oplever dem gå glade fra mit hørecenter, så er det samtidig med til at forbedre min egen livskvalitet, siger han.

Under foredraget vil han komme nærmere ind på, hvad Jacob´s Hørecenter kan tilbyde af høreapparater og service.

– Igen kan det lyde banalt at sige, at man skal føle sig velkommen og taget godt imod hos Jacob´s Hørecenter. Men det er afgørende vigtigt for mig og mine to sekretærer, min hustru Pernille Spalding og Anja Bonde. Samtidig er det vigtigt for mig at understrege, at ingen går forgæves til Jacob´s Hørecenter. Uanset, hvad problemet med ens hørelse og høreapparater måtte være, så giver jeg aldrig op, før jeg finder frem til den løsning, som hjælper og bringer smilet frem hos kunden, siger Jacob Spalding.

Som ovennævnt er der gratis adgang til foredraget, hvor Jacob Spalding også vil komme ind på udviklingen indenfor høreapparater og svare på spørgsmål om høretab, høreapparater og tilbehør. Tilmelding er dog nødvendig af hensyn til traktementet med kaffe og kage og et begrænset antal pladser.

Tilmeldingsfristen er fredag den 10. september klokken 12.

Man tilmelder sig på telefon 9292 7700.

Du kan også tilmelde dig ved at udfylde nedenstående skema.

Tilmeld jer her

Kom til gratis foredrag i Hurup

Mandag den 13. september inviterer vi på gratis foredrag om vores høreklinik og om hørelse og høreapparater generelt. Foredraget finder sted på Hotel Thinggaard i Hurup, hvor vi også byder på kaffe og kage. Derfor er tilmelding nødvendigt med frist fredag den 10. september.

Når teknisk audiolog Jacob Spalding inviterer alle interesserede til gratis foredrag på Hotel Thinggaard i Hurup mandag den 13. september klokken 14-16, så kan de fremmødte høre mere om det nye hørecenter, Jacob´s Hørecenter, han åbnede på Havnetorv i Thisted midt i august.

– For mig handler det dybest set om det lille ord livskvalitet. Både for dem, jeg gerne vil hjælpe til at høre bedre og dermed også mig selv. Det kan måske lyde banalt, men jeg lægger mig altid i selen for sammen med kunden at finde frem til den bedste høreløsning, og når jeg oplever dem gå glade fra mit hørecenter, så er det samtidig med til at forbedre min egen livskvalitet, siger han.

Under foredraget vil han komme nærmere ind på, hvad Jacob´s Hørecenter kan tilbyde af høreapparater og service.

– Igen kan det lyde banalt at sige, at man skal føle sig velkommen og taget godt imod hos Jacob´s Hørecenter. Men det er afgørende vigtigt for mig og mine to sekretærer, min hustru Pernille Spalding og Anja Bonde. Samtidig er det vigtigt for mig at understrege, at ingen går forgæves til Jacob´s Hørecenter. Uanset, hvad problemet med ens hørelse og høreapparater måtte være, så giver jeg aldrig op, før jeg finder frem til den løsning, som hjælper og bringer smilet frem hos kunden, siger Jacob Spalding.

Som ovennævnt er der gratis adgang til foredraget, hvor Jacob Spalding også vil komme ind på udviklingen indenfor høreapparater og svare på spørgsmål om høretab, høreapparater og tilbehør. Tilmelding er dog nødvendig af hensyn til traktementet med kaffe og kage og et begrænset antal pladser.

Tilmeldingsfristen er fredag den 10. september klokken 12.

Man tilmelder sig på telefon 9292 7700.

Du kan også tilmelde dig ved at udfylde nedenstående skema.

Tilmeld jer her

Vil du gerne have et opkald?

Skriv dit navn og dit telefonnumer her, så kontakter vi dig snarest muligt

Jeg har læst og accepterer betingelserne for behandling af personoplysninger sendt i denne formular