Om Jacobs Hørecenter

Mere om Jacobs Hørecenter

Jacob’s Hørecenter ejes af Jacob Spalding. Han er især kendt i Thy og på Mors som stifter og indehaver af Spalding Hørecenter, som han i 2018 solgte til Audika.

Trangen til at være selvstændig og gøre tingene på sin egen måde pressede sig mere og mere på efter salget af Spalding Hørecenter, så pr. 1. august 2021 åbnede Jacob Spalding påny sit eget private hørecenter under det nye navn Jacob’s Hørecenter.

Jacob’s værdisæt

Jacob Spalding lægger stor vægt på, at Jacob’s Hørecenter er dit lokale hørecenter med lokalkendte medarbejdere.

Jacob Spalding stiller meget høje krav til sig selv og i sit personale, fordi han altid stiller højere krav til sig selv end hans kunder gør. For han vil altid bestræbe sig på at gøre det bedre, end kunderne forventer.

Jacob Spalding:

Vi vil med stolthed kunne se vores kunder i øjnene, når vi møder dem i den lokale Brugs eller nede i gågaden. Derfor arbejder vi ud fra den højeste audiologiske faglighed og med tillidsbaseret grundighed. Hos Jacob’s Hørecenter skal du ikke bare føle dig i gode hænder, men i de bedste hænder. 

Kom indenfor

Jacob’s Hørecenter ejes af Jacob Spalding, men han er ikke alene. På klinikken har han ansat dygtigt personale, som er med til at tegne Jacob’s Hørecenter.

Hvad kan en audiolog

Hos Jacob’s Hørecenter bliver du undersøgt af tekniske audiologer, som er uddannet til at foretage høreprøver og afklare graden af dit høretab, tilpasse og justere høreapparater og undervise i brugen af høreapparater.

Vil du gerne have et opkald?

Skriv dit navn og dit telefonnumer her, så kontakter vi dig snarest muligt

Jeg har læst og accepterer betingelserne for behandling af personoplysninger sendt i denne formular