Dygtige audiologer hos Jacob's Hørecenter

Hvad kan en audiolog

Hos Jacob’s Hørecenter har vi dygtige audiologer, fordi vi har fokus på faglighed og høj kvalitet. Derfor får du hos os altid en betjening af en faguddannet audiolog.

Vores personale bliver løbende efteruddannet, så du kan være tryg ved, at vi er opdateret på den nyeste teknik.

Læren om audiologi

Audiologi er læren om, hvordan man undersøger og behandler forskellige former for hørevanskeligheder. 

Tekniske audiologer er udlært i at foretage høreprøver for at fastslå typen og graden af eksempelvis hørenedsættelse hos børn eller høretab hos voksne.

En teknisk audiolog er også udlært i at afklare behovet for høreapparater, tilpasse og justere høreapparater og i at undervise klienten i brugen af høreapparater.

Oplært personale

Vores øvrige personale i klinikken er ligeledes opdateret i at håndtere et høreapparat, så de altid kan være behjælpelige, hvis du kommer ind og skal have hjælp til eksempelvis udskiftning af et batteri.

Altid god service

Hos Jacob’s Hørecenter er det vigtigt, at du altid føler dig godt modtaget – og det hvad enten du ringer til os eller henvender dig i vores klinik.

Vi lægger derfor stor vægt på personlig, hurtig og god service. 

Du får hurtigt en tid til en høreprøve, og du får hurtigt svar, hvis du henvender dig til os på mail eller ringer udenfor vores åbningstid. 

Dygtigt personale

Hos Jacob’s Hørecenter er du i gode hænder, og det skyldes vores dygtige og kompetente personale.

I receptionen bliver du mødt af vores dygtige assistenter. 

Når du skal have foretaget høreprøve, juseringer m.m i forbindelse med dit høreapparat, så er det vores tekniske audiologer, som tager imod dig.

Få lavet en høretest

Det første skridt til at få et høreapprat, er at du erkender, du har et høretab. Og det er for mange den svære del. Tekniske audiologer er uddannet til at hjælpe dig, dels med at lave en høretest på dig, og dels til at hjælpe dig videre i livet, som bruger af høreapprater.

Vil du gerne have et opkald?

Skriv dit navn og dit telefonnumer her, så kontakter vi dig snarest muligt

Jeg har læst og accepterer betingelserne for behandling af personoplysninger sendt i denne formular