Personalet hos Jacob's Hørecenter

Mød vores dygtige personale

God service og behandling af høj kvalitet er i fokus hos Jacob’s Hørecenter. Derfor er vores personale uddannet til og altid parate til at hjælpe dig på bedste vis – uanset hvilken udfordring du måtte have. Du kan altid henvende dig i klinikken i vores åbningstid eller ringe til os.

Jacob Spalding

Ejer | Audiolog

Anja Bonde

Sekretær

Pernille Spalding

Sekretær

Helle Kjærgaard

Teknisk Audiolog

Gitte Andersen

SEKRETÆR

Vi tager os af dig

Vores audiologer

Indehaver Jacob Spalding er teknisk audiolog. Sammen med teknisk audiolog Helle Kjærgaard foretager de undersøgelser, justeringer og oplæring i håndtering af dine høreapparater.

Vores sekretærer

Vores tre dygtige sekretærer, Anja Bonde, Pernille Spalding og Gitte Andersen deler opgaven med at sidde i vores reception i åbningstiden. Anja og Pernille arbejder primært i Thisted, mens Gitte holder skansen i klinikken i Skive.

De besvarer dine mails og telefonopkald. Det er også Anja, Pernille og Gitte du møder som de første ved receptionen, når du henvender dig i klinikken.

Altid god service

Skal du have hjælp til udskiftning af et batteri eller en anden del til dit høreapparat, så kan Anja, Pernille og Gitte klare de fleste opgaver for dig. Er det et mere avanceret problem, du står med, så træder Jacob Spalding eller Helle Kjærgaard til.

Du bliver altid mødt med et smil, så du føler dig velkommen og taget godt imod.

Vil du gerne have et opkald?

Skriv dit navn og dit telefonnumer her, så kontakter vi dig snarest muligt

Jeg har læst og accepterer betingelserne for behandling af personoplysninger sendt i denne formular