Tinnitus

Lær at leve med tinnitus

Høreapprater kan hjælpe mod tinnitus. Tinnitus kan ikke helbredes, men man kan med et høreapparat gøre det lettere at leve med lidelsen.

Cirka 10 procent af den danske befolkning lider af tinnitus. Og ud af den gruppe oplever cirka 80 procent tilmed et høretab i en eller anden grad – måske uden at vide det.

Tinnitus kan være susen for ørerne, hyletoner eller summen. Uanset hvilken lyd, så kan tinnitus være invaliderende for den, som lever med det permanent.

Høreapparater mod tinnitus

Lindrende lyde kan være en måde, at opnå kontrol over tinnitus.

Derfor har Oticon udviklet nogle specielle høreapparater, der afspiller forskellige lyde, som man kalder hvid støj. Det kan blandt andet være lindrende havlyde.

Med Oticon ON App til iPhone og Androi, kan du regulere de forskellige lyde, indtil du finder den lyd, som lindrer dig bedst.


Lider du at tinnitus, så søg professionel hjælp.

Hos Jacob’s Hørecenter er vi uddannet i at håndtere tinnitus og finde en løsning, som kan hjælpe dig til at leve bedre med din tinnitus.

 

Søg hjælp for tinnitus

Det første skridt til at få kontrol over din tinnitus er at søge professionel hjælp. Hos Jacob’s Hørecenter er vi uddannet til at finde løsninger, som kan hjælpe dig med at få kontrol over støjen i dit hoved.

Vil du gerne have et opkald?

Skriv dit navn og dit telefonnumer her, så kontakter vi dig snarest muligt

Jeg har læst og accepterer betingelserne for behandling af personoplysninger sendt i denne formular