Ole Pretzmann Jensen føler sig i trygge hænder hos Jacob´s Hørecenter

I alle de otte år, som 60-årige Ole Pretzmann Jensen fra Årup ved Snedsted har brugt høreapparater, har han købt dem hos Jacob Spalding. For her føler han sig tryg.
FOTO: Ole Jensen kan nu høre lydene omkring sig klart og tydligt, efter han har fået Oticon More høreapparater hos Jacob´s Hørecenter

I alle de otte år, som 60-årige Ole Pretzmann Jensen fra Årup ved Snedsted har brugt høreapparater, har han købt dem hos Jacob Spalding. Derfor var det også helt naturligt for ham at følge med Jacob Spalding over i hans nye klinik, Jacob´s Hørecenter på Havnetorv i Thisted.

– Jeg har altid fået kompetent rådgivning og behandling af Jacob Spalding. Jeg føler mig tryg i hans hænder, for jeg føler, at han giver mig den optimale service. Dertil kommer, at hans personale altid er så søde og hjælpsomme. Og de nye lokaler, som han nu er flyttet til, er simpelthen så dejlige at komme ind i, siger Ole Pretzmann Jensen.

Ole Pretzmann Jensen har moderat hørenedsættelse på begge ører, som dels er arveligt og dels er opstået, fordi han i sit arbejdsliv altid har stået ved støjende maskiner og i sin fritid har dyrket skydning. For otte år siden blev generne så alvorlige, at han henvendte sig hos Jacob Spalding.

 Nye Oticon More kan noget mere

I september fik Ole Pretzmann Jensen så det tredje sæt høreapparater – denne gang de nye Oticon More – og da åbnede sig en ny verden for ham.

– Jeg har altid fået Oticon Høreapparater, fordi jeg synes, de er de bedste – også selvom det ikke er den billigste løsning. Denne gang fik jeg de nye Oticon More, og jeg må tilstå, at de kan noget helt særligt. Nu får jeg en helt optimal høreoplevelse, fordi de to høreapparater er forbundet til hinanden, så de sammen bearbejder lydene fra begge sider og giver et samlet lydbillede. Det er helt fantastisk, forklarer han.

Oles Pretzmann Jensens hørenedsættelse bliver gradvist værre, og han var derfor begyndt at høre dårligere med sine gamle høreapparater. TV-apparatet blev skruet mere og mere op, og han fik også sværere ved at følge med i samtalerne, når han var i selskab med flere personer til eksempelvis større sociale sammenkomster og på arbejdet.

– Men nu kan jeg følge med i det hele, og TV-apparatet er til min kones store glæde blevet skruet ned til normal styrke igen. Og så kan jeg igen nyde naturen omkring vores hus. Jeg kan igen høre fuglene pippe, og sågar den lidt trælse summen af en nærtstående vindmølle, siger han med et blink i øjet, men konstaterer, at det bare er så stor en oplevelse igen at få alle lyde med.

Genopladelige batterier

Som noget helt nyt denne gang, så anbefalede Jacob Spalding, at Ole Pretzmann Jensen fik nogle genopladelige høreapparater, så han er fri for at skifte batterier hele tiden. Batterierne i høreapparaterne skal lades op i en oplader, som man sætter høreapparaterne ned i – gerne om natten – ligesom man kender det med en mobiltelefon. Når man så sætter høreapparaterne i ørerne om morgenen, så er man sikker på, at de holder hele dagen.

– Jeg er rigtig glad for den anbefaling, som jeg her fik af Jacob Spalding. For så er jeg sikker på, at batterierne ikke løber tør på arbejdet, eller når jeg er til et større selskab. Tidligere havde jeg altid et sæt ekstra batterier med på arbejde, som jeg så skiftede, hvis batterierne løb tør. Det er jeg helt fri for nu. Denne løsning er dejlig, fordi den er mere stabil, og jeg kan kun anbefale den til andre, forklarer han

Med de nye Oticon More høreapparater fulgte der en egenbetaling, udover det faste tilskud fra det offentlige. Og det var Ole Pretzmann Jensen helt med på.

– Jeg har altid valgt Oticons høreapparater, som betyder, at jeg skal betale en egenbetaling. Men de penge giver jeg gerne ud. For når man vælger de gode høreapparater fra Oticon, så er man sikker på at få den mest avancerede teknik, som findes på markedet, siger han og fortsætter:

– Jeg bliver overrasket hver gang, jeg hvert fjerde år får et nyt sæt høreapparater, for udviklingen i Oticons høreapparater overrasker hver gang. Men disse nye høreapparater, som jeg fik i september i år, de er dog noget helt for sig – og de er alle pengene værd.

 

Ole Pretzmann Jensen føler sig i trygge hænder hos Jacob´s Hørecenter

I alle de otte år, som 60-årige Ole Pretzmann Jensen fra Årup ved Snedsted har brugt høreapparater, har han købt dem hos Jacob Spalding. For her føler han sig tryg.
FOTO: Ole Jensen kan nu høre lydene omkring sig klart og tydligt, efter han har fået Oticon More høreapparater hos Jacob´s Hørecenter

I alle de otte år, som 60-årige Ole Pretzmann Jensen fra Årup ved Snedsted har brugt høreapparater, har han købt dem hos Jacob Spalding. Derfor var det også helt naturligt for ham at følge med Jacob Spalding over i hans nye klinik, Jacob´s Hørecenter på Havnetorv i Thisted.

– Jeg har altid fået kompetent rådgivning og behandling af Jacob Spalding. Jeg føler mig tryg i hans hænder, for jeg føler, at han giver mig den optimale service. Dertil kommer, at hans personale altid er så søde og hjælpsomme. Og de nye lokaler, som han nu er flyttet til, er simpelthen så dejlige at komme ind i, siger Ole Pretzmann Jensen.

Ole Pretzmann Jensen har moderat hørenedsættelse på begge ører, som dels er arveligt og dels er opstået, fordi han i sit arbejdsliv altid har stået ved støjende maskiner og i sin fritid har dyrket skydning. For otte år siden blev generne så alvorlige, at han henvendte sig hos Jacob Spalding.

 Nye Oticon More kan noget mere

I september fik Ole Pretzmann Jensen så det tredje sæt høreapparater – denne gang de nye Oticon More – og da åbnede sig en ny verden for ham.

– Jeg har altid fået Oticon Høreapparater, fordi jeg synes, de er de bedste – også selvom det ikke er den billigste løsning. Denne gang fik jeg de nye Oticon More, og jeg må tilstå, at de kan noget helt særligt. Nu får jeg en helt optimal høreoplevelse, fordi de to høreapparater er forbundet til hinanden, så de sammen bearbejder lydene fra begge sider og giver et samlet lydbillede. Det er helt fantastisk, forklarer han.

Oles Pretzmann Jensens hørenedsættelse bliver gradvist værre, og han var derfor begyndt at høre dårligere med sine gamle høreapparater. TV-apparatet blev skruet mere og mere op, og han fik også sværere ved at følge med i samtalerne, når han var i selskab med flere personer til eksempelvis større sociale sammenkomster og på arbejdet.

– Men nu kan jeg følge med i det hele, og TV-apparatet er til min kones store glæde blevet skruet ned til normal styrke igen. Og så kan jeg igen nyde naturen omkring vores hus. Jeg kan igen høre fuglene pippe, og sågar den lidt trælse summen af en nærtstående vindmølle, siger han med et blink i øjet, men konstaterer, at det bare er så stor en oplevelse igen at få alle lyde med.

Genopladelige batterier

Som noget helt nyt denne gang, så anbefalede Jacob Spalding, at Ole Pretzmann Jensen fik nogle genopladelige høreapparater, så han er fri for at skifte batterier hele tiden. Batterierne i høreapparaterne skal lades op i en oplader, som man sætter høreapparaterne ned i – gerne om natten – ligesom man kender det med en mobiltelefon. Når man så sætter høreapparaterne i ørerne om morgenen, så er man sikker på, at de holder hele dagen.

– Jeg er rigtig glad for den anbefaling, som jeg her fik af Jacob Spalding. For så er jeg sikker på, at batterierne ikke løber tør på arbejdet, eller når jeg er til et større selskab. Tidligere havde jeg altid et sæt ekstra batterier med på arbejde, som jeg så skiftede, hvis batterierne løb tør. Det er jeg helt fri for nu. Denne løsning er dejlig, fordi den er mere stabil, og jeg kan kun anbefale den til andre, forklarer han

Med de nye Oticon More høreapparater fulgte der en egenbetaling, udover det faste tilskud fra det offentlige. Og det var Ole Pretzmann Jensen helt med på.

– Jeg har altid valgt Oticons høreapparater, som betyder, at jeg skal betale en egenbetaling. Men de penge giver jeg gerne ud. For når man vælger de gode høreapparater fra Oticon, så er man sikker på at få den mest avancerede teknik, som findes på markedet, siger han og fortsætter:

– Jeg bliver overrasket hver gang, jeg hvert fjerde år får et nyt sæt høreapparater, for udviklingen i Oticons høreapparater overrasker hver gang. Men disse nye høreapparater, som jeg fik i september i år, de er dog noget helt for sig – og de er alle pengene værd.

 

Vil du gerne have et opkald?

Skriv dit navn og dit telefonnumer her, så kontakter vi dig snarest muligt

Jeg har læst og accepterer betingelserne for behandling af personoplysninger sendt i denne formular