Jacob Spalding åbner hørecenter i Thisted

Jacob Spalding åbner igen eget hørecenter i Thisted, efter han for tre år siden solgte Spalding Hørecenter til Audika. Han er igen blevet selvstændig og har åbnet Jacob’s Hørecenter i Thisted
FOTO: Jacob Spalding er igen blevet selvstændig med eget hørecenter , Jacob’s Hørecenter, på Havnetorvet i Thisted

Der kommer et tidspunkt i ens liv, hvor man får lyst til at bruge sin viden og erfaring på en ny måde og på en ny rejse i sit arbejdsliv. For mig var det tidspunkt for tre år siden, hvor jeg solgte Spalding Hørecenter til Audika og samtidig blev regional salgschef for den landsdækkende kæde af hørecentre.

–  Det har været en spændende rejse, men også en rejse, hvor jeg uge for uge og måned for måned kom til at mærke et større og større afsavn. Jeg savnede helt enkelt kontakten med alle de mennesker, jeg gennem årene har hjulpet til at høre bedre, men også at kunne gøre en helt personlig forskel for de mange andre, der har mistet livskvalitet og livsglæde på grund af høretab.

– Nu vender jeg så tilbage til det, jeg har savnet og åbner mit eget hørecenter i Thisted, hvor mine personlige værdier, faglige viden og erfaring passer med det, jeg vil tilbyde mennesker med høretab: Min grundighed; min ordentlighed; min faglighed; min tillidsbaserede tilgang til mine medmennesker; mit høje serviceniveau; min humor og min evne til at få mennesker med høretab til at føle sig velkommen og blive glade for deres høreapparater.

– Det er værdier, jeg gerne står på mål for helt personligt og med mit navn, så derfor hedder mit nye hørecenter Jacob´s Hørecenter.

Det siger teknisk audiolog Jacob Spalding om baggrunden for, at han åbner eget hørecenter, Jacob´s Hørecenter, på Havnetorvet 1B, første sal, på Thisteds havnefront tirsdag den 17. august.

– I min søgen efter lokaler til mit hørecenter, faldt jeg over Havnetorvet 1B, som ud over at have en kendt og central beliggenhed på havnefronten, har mange parkeringspladser lige ved døren. Samtidig er der elevator, som gangbesværede har mulighed for at benytte. Mange vil sikkert også kunne genkende lokalerne, som tidligere rummede en hudklinik, siger Jacob Spalding.

Åbningen af Jacob´s Hørecenter bliver markeret med et Åbent Hus, hvor alle er velkommen til at kigge indenfor for at se den nye høreklinik og få en snak om hørebehandling.

Jacob Spalding åbner hørecenter i Thisted

Jacob Spalding åbner igen eget hørecenter i Thisted, efter han for tre år siden solgte Spalding Hørecenter til Audika. Han er igen blevet selvstændig og har åbnet Jacob’s Hørecenter i Thisted
FOTO: Jacob Spalding er igen blevet selvstændig med eget hørecenter , Jacob’s Hørecenter, på Havnetorvet i Thisted

Der kommer et tidspunkt i ens liv, hvor man får lyst til at bruge sin viden og erfaring på en ny måde og på en ny rejse i sit arbejdsliv. For mig var det tidspunkt for tre år siden, hvor jeg solgte Spalding Hørecenter til Audika og samtidig blev regional salgschef for den landsdækkende kæde af hørecentre.

–  Det har været en spændende rejse, men også en rejse, hvor jeg uge for uge og måned for måned kom til at mærke et større og større afsavn. Jeg savnede helt enkelt kontakten med alle de mennesker, jeg gennem årene har hjulpet til at høre bedre, men også at kunne gøre en helt personlig forskel for de mange andre, der har mistet livskvalitet og livsglæde på grund af høretab.

– Nu vender jeg så tilbage til det, jeg har savnet og åbner mit eget hørecenter i Thisted, hvor mine personlige værdier, faglige viden og erfaring passer med det, jeg vil tilbyde mennesker med høretab: Min grundighed; min ordentlighed; min faglighed; min tillidsbaserede tilgang til mine medmennesker; mit høje serviceniveau; min humor og min evne til at få mennesker med høretab til at føle sig velkommen og blive glade for deres høreapparater.

– Det er værdier, jeg gerne står på mål for helt personligt og med mit navn, så derfor hedder mit nye hørecenter Jacob´s Hørecenter.

Det siger teknisk audiolog Jacob Spalding om baggrunden for, at han åbner eget hørecenter, Jacob´s Hørecenter, på Havnetorvet 1B, første sal, på Thisteds havnefront tirsdag den 17. august.

– I min søgen efter lokaler til mit hørecenter, faldt jeg over Havnetorvet 1B, som ud over at have en kendt og central beliggenhed på havnefronten, har mange parkeringspladser lige ved døren. Samtidig er der elevator, som gangbesværede har mulighed for at benytte. Mange vil sikkert også kunne genkende lokalerne, som tidligere rummede en hudklinik, siger Jacob Spalding.

Åbningen af Jacob´s Hørecenter bliver markeret med et Åbent Hus, hvor alle er velkommen til at kigge indenfor for at se den nye høreklinik og få en snak om hørebehandling.

Vil du gerne have et opkald?

Skriv dit navn og dit telefonnumer her, så kontakter vi dig snarest muligt

Jeg har læst og accepterer betingelserne for behandling af personoplysninger sendt i denne formular